Vakantiehuis Zoutelande
niet op een vakantiepark
Huiscode: ZE804
Huiscode: ZE804
4 personen
Huisdiervrij
3 slaapkamers
Wi-Fi
ZE804 - Basisafbeelding
7, 3
Goed
3 beoordelingen
ZE804 - Woonkamer
ZE804 - Woonkamer
ZE804 - Woonkamer
Bekijk 19 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Beoordelingen (3)

Prachtig gelegen 5 persoons appartement vlak aan zee en duinen.

Dit prachtig gelegen vijfpersoons appartement ligt dichtbij het centrum van Zoutelande en aan de voet van de duinen. Op deze toplocatie is het heerlijk genieten met een prachtig uitzicht op de duinen vanuit het appartement. Door de duinen is het maar een paar honderd meter naar het strand. Het strand van Zoutelande staat bekend als het zonnigste strand van Nederland. Land en zee bieden talloze recreatiemogelijkheden: van kitesurfen en stuntvliegeren tot heerlijk ongestoord fietsen of wandelen langs de vele natuurgebieden in het achterland.Zoutelande is een gezellig dorp met veel leuke winkeltjes en restaurantjes en wordt omlijst door hoge duinen en uitgestrekte zandstranden.

Indeling

Dit appartement ligt op de eerste etage. De sfeervolle woonkamer heeft een eethoek en een zithoek met sfeerhaard en een flatscreen tv met buitenlandse tv-zenders. Vanuit de woonkamer kun je via de tuindeuren naar het zonovergoten balkon op het zuiden. De keuken heeft onder andere een wasmachine, koelkast met vriesvakje, nespresso apparaat, vierpits kookstel, waterkoker, toaster en een oven. Er zijn drie slaapkamers, één met een tweepersoonsbed en een wastafel, één met drie éénpersoonsbedden en één met één éénpersoonsbed. De badkamer heeft een douche, wastafel en een toilet. Er is parkeerruimte voor één auto op eigen terrein.

Beschikbaarheid

Bijzonderheden

  •  In het servicepakket vindt u een vaatdoek, twee vaatwastabletten, een afwasborstel, een kleine flacon afwasmiddel, een spons en één vuilniszak. Er zijn twee rollen toiletpapier aanwezig in de accommodatie.

Faciliteiten

Algemeen
Centrale verwarming
Wasmachine
Energielabel: onbekend
Buiten
Terras
Balkon
Tuinmeubilair
Parkeergelegenheid
Woonkamer
Kabeltelevisie
Sfeerhaard
Internet (gratis)
Duitse televisiezenders
Nederlandse televisiezenders
Keuken
Afzuigkap
Kookstel (4-pits)
Oven
Waterkoker
Koelkast met vriesvak
Nespresso
Slaapkamer
Kinderbed
Linnenkast: 3
Kamers met één bed: 1
Kamers met een tweepersoonsbed: 1
Kamers met drie bedden: 1
Aantal slaapplaatsen: 5
Aantal slaapkamers: 3
Badkamer
Aantal douches: 1
Aantal toiletten: 1
Aantal badkamers: 1

Locatie en omgeving: Zoutelande, Zeeland

Het bekende strand van het gezellige plaatsje Zoutelande bevindt zich in het zuiden van Walcheren en is tevens het enige strand in Nederland dat op het zuiden is gesitueerd. Zoutelande ligt midden tussen de verschillende natuurgebieden. Door deze prachtige natuurrijke omgeving kunt u verschillende fiets- en wandelroutes volgen. Het schiereiland Walcheren beschikt over meer dan 140 kilometer aan fietspaden. Bekijk de vuurtoren van Zoutelande, het Bunkermuseum in de duinen of de Deltawerken. Op zoek naar een leuke activiteit? Bezoek het Carrousel Vlissingen, Attractiepark Het Arsenaal, Deltapark Neeltje Jans of Miniatuurpark Mini Mundi voor een gegarandeerde topdag!

Ligging
Nabij het strand
In de duinen
Aan zee
Afstanden
Strand: 200m
Supermarkt: 500m
Restaurant: 200m
Dorp/stadcentrum: 200m
Activiteiten in de omgeving
Vissen
Wandelen
Fietsen
Golf
Zwemmen

Meer informatie

Hebt u nog een vraag of is iets onduidelijk? Vult u dan onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Beoordelingen

7, 3
Gemiddelde cijfer
i
Getoonde cijfer is o.b.v. 2 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden. Het totaal aantal beoordelingen voor deze woning is 3 met een gemiddelde van 8,0.
2 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
Algemene indruk
Ster Ster Ster Ster Ster
Gastvrijheid
Ster Ster Ster Ster Ster
Schoonmaak
Ster Ster Ster Ster Ster
Faciliteiten
Ster Ster Ster Ster Ster
Omgeving
Ster Ster Ster Ster Ster
Prijs-kwaliteit
Ster Ster Ster Ster Ster
Bernd Buchholz - augustus 2022
6, 0
Klimaanlage ohne Funktion und zu laut, Zimmer dadurch nicht nutzbar. Wohnung verfügt nicht über Kleiderschränke nur Kommoden, Jacken, Hemden, Hosen können nicht aufgehängt werden. Schlafräume waren sehr eng und klein. Balkon mit Stühlen, Bank und Tisch sehr verwittert. Sehr kleine Kaffeemaschine, schlechtes Licht in der Küche, kein Platz mehr......
Anoniem - juni 2022
8, 7
Marijke van den Berg - juni 2021
9, 3
Prachtig appartement met schitterend uitzicht. Miste alleen een hangkast.
Laatst bekeken
7, 3
.
Zoutelande
4 personen | 3 slaapkamers
weekend v.a. 580
o.b.v. 4 personen