Vakantiehuis Koudekerke
niet op een vakantiepark
Huiscode: ZE681
Huiscode: ZE681
2 personen
1 huisdier
1 slaapkamer
Wi-Fi
ZE681 - Basisafbeelding
9, 6
Voortreffelijk
8 beoordelingen
ZE681 - Woonkamer
ZE681 - Woonkamer
ZE681 - Keuken
Bekijk 15 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Beoordelingen (8)

Knus appartement voor 2 personen in Koudekerke-Dishoek op slechts 400m van het strand.

Dit leuke tweepersoons appartement gelegen op de begane grond. met gratis WiFi is gelegen in Dishoek op slechts 400m afstand van de duinopgang en het strand. Het appartement is comfortabel ingericht met fjine bedden en heeft een eigen terras. Met het Noordzeestrand op loopafstand geniet u volop van de Zeeuwse stranden. Heerlijk zonnebaden gedurende de warme zomermaanden of voor het beoefenen van uw favoriete watersport. U ontdekt al het moois dat het Zeeuwse badplaatsje Koudekerke-Dishoek te bieden heeft vanuit dit gezellige tweepersoons appartement!

Indeling

Het appartement is geschakeld maar heeft een eigen entree en privé zonterras. De keuken is van alle dagelijkse gemakken als een magnetron, koelkast, waterkoker en een filter koffiezetapparaat voorzien. De slaapkamer heeft twee éénpersoonsbedden en een badkamer ensuite met een douche, toilet en een wastafel. In het schuurtje tegenover de woning kunt u uw fietsen stallen en elektrische fietsen opladen. Er is gratis parkeergelegenheid bij de accommodatie voor één auto.

Beschikbaarheid

Bijzonderheden

  • Op basis van beschikbaarheid kunt u een strandcabine huren voor EUR 10 per dag of EUR 65 per week.

Faciliteiten

Algemeen
Centrale verwarming
Rookvrij
Energielabel: Vrijgesteld
Buiten
Terras
Tuinmeubilair
Parkeergelegenheid
Parasol
Berging
Oplaadpunt elektrische fiets
Fietsenschuurtje
Woonkamer
Televisie
Internet (gratis)
Duitse televisiezenders
Keuken
Magnetron
Afzuigkap
Kookstel (4-pits)
Filter koffiezetapparaat
Waterkoker
Koelkast met vriesvak
Slaapkamer
Aantal slaapplaatsen: 2
Kamers met twee bedden: 1
Eenpersoons dekbedden: 2
Aantal slaapkamers: 1
Badkamer
Föhn
Toilet
Aantal douches: 1
Aantal toiletten: 1
Aantal badkamers: 1

Locatie en omgeving: Koudekerke, Zeeland

Met veel fiets- en wandelroutes naast de deur kunt u op verschillende manieren de prachtige omgeving van Koudekerke verkennen. U vindt er onder andere typische Walcherse dorpjes en mooie plattelandswegen. Vanuit Koudekerke loopt een drie kilometer lange Strandweg naar Dishoek en die is, vanwege haar ligging aan de voet van de duinen, een echte toeristentrekpleister. Dit is een groot contrast met het rustieke Koudekerke waar u de nodige ruimte en rust vindt, maar toch in de omgeving bent van vele toeristische activiteiten. Zo zijn typisch Walcherse plaatsjes Veere en Zoutelande zeker een bezoek waard. Wilt u een dagje lekker winkelen? Bezoek dan het gezellige Middelburg of Vlissingen.

Ligging
Nabij het strand
Nabij viswater
Aan zee
Afstanden
Strand: 400m
Supermarkt: 1000m
Activiteiten in de omgeving
Vissen
Kanoën
Zeilen
Wandelen
Fietsen
Tennis
Zwemmen

Meer informatie

Hebt u nog een vraag of is iets onduidelijk? Vult u dan onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Beoordelingen

9, 6
Gemiddelde cijfer
i
Getoonde cijfer is o.b.v. 6 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden. Het totaal aantal beoordelingen voor deze woning is 8 met een gemiddelde van 9,4.
6 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
Algemene indruk
Ster Ster Ster Ster Ster
Gastvrijheid
Ster Ster Ster Ster Ster
Schoonmaak
Ster Ster Ster Ster Ster
Faciliteiten
Ster Ster Ster Ster Ster
Omgeving
Ster Ster Ster Ster Ster
Prijs-kwaliteit
Ster Ster Ster Ster Ster
Jos Smeets - februari 2024
9, 7
Top huisje, wij hebben genoten. Zeker de moeite waard om eens terug te komen.
Tineke van der Snee - februari 2024
9, 0
Een ideaal huisje voor 2 personen. Zeer compleet en alles functioneerde goed. Perfecte omgeving: vlak bij zee en dicht bij leuke plaatsen als Middelburg, Vlissingen, Zoutelande en Domburg. We moesten alleen erg wennen aan de bedden. Uit hygiënisch oogpunt voorzien van kunststof matrashoezen en slopen, maar dat vermindert wel het slaapcomfort.
Sabine Bari - juni 2023
9, 0
Sehr schöne Unterkunft, die für 2 Personen mit Hund vollkommen ausreicht. Vermieter sind sehr nett und freundlich. Wir haben uns sehr wohl gefühlt und kommen auf jeden Fall wieder.
Anoniem - oktober 2022
9, 7
We hebben genoten van het prachtige strand van Dishoek samen met de hond. Het was echt een heerlijk huisje: klein, maar toch zeker ruim genoeg, goed en compleet ingericht en ook netjes en heel schoon, overal ruim voldoende kastruimte. Buiten is er een eigen terras met veel privacy om lekker te zitten.
Anja Koebke - oktober 2022
10
Gerne wieder, perfekte Lage. Mein Hund und ich konnten die Umgebung genießen, egal ob Dünnen, Strand oder Feld. Das Haus bietet alles was man sich wünscht. Gerne wieder!
Laatst bekeken
9, 6
.
Koudekerke
2 personen | 1 slaapkamer
weekend v.a. 318
o.b.v. 2 personen