Manege de Zwaanhoek - Reitschule

Manege de Zwaanhoek Manege de Zwaanhoek Manege de ZwaanhoekManege de ZwaanhoekManege de Zwaanhoek

De manege is gelegen op een unieke locatie en daar maken wij dan ook dankbaar gebruik van! Wij maken regelmatig buitenritten voor jong en oud.

Paardrijervaring is wel vereist voor de veiligheid en het welzijn van onze paarden en de ruiters. Geregeld gaan wij met een groep ruiters een tocht maken. Op onze fotopagina ziet u hier een impressie van.

Natuurlijk bent u van harte welkom om een keer mee te gaan. Ook in de zomer hebben we toegang tot het strand. Onze buitenritten duren 2 tot 2,5 uur en gaan over het strand, door de duinen en door het bos. Als we op het strand zijn gaan we natuurlijk ook met de paarden door de zee. Een geweldige ervaring voor iedere ruiter!

Außerdem ist Manege de Zwaanhoek in der Nähe der folgenden Sehenswürdigkeiten: Toeristenkerk Dishoek (±850 m), Leuchttürme von Kappduinen (±1,0 km), Bunkergebiets Dishoek (±1,1 km) & Avonturenpark Valkenisse (±2,9 km).

Fur Information:

Zwaanweg 6, Koudekerke
tel. +31 118 552 410
mail. E-mail
web. Website

Lage

E-mail: Manege de Zwaanhoek

 
info Die Daten werden sofort und automatisch an den Unterkunft Vermieter versenden per E-Mail. Der Eigentümer wird mit Ihnen Kontakt aufnehmen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
(* Felder sind erforderlich)
 
 
 
spinner pre-load