Studio - Van der Manderelaan 16 'Studio A' - Garçonnière

Studio - Van der Manderelaan 16 'Studio A' - 1

Wanneer je op zoek bent naar een plek die zowel knus als centraal gelegen is, dan is onze studio in Zeeland een schot in de roos. Omgeven door de rust van een villawijk en toch zo dicht bij de stedelijke gezelligheid en op korte afstand van de kust, is dit de ideale uitvalsbasis voor je vakantie. De studio is een oase van rust waar je je meteen thuis voelt. Met stijlvolle inrichting en alle voorzieningen binnen handbereik, kun je hier ongestoord genieten. Het buitenterras biedt de perfecte setting voor een ontspannen avond na een dag vol stedelijke ontdekkingen of een heerlijke dag op het strand.
Accommodatie
Deze studio biedt het comfort van een vakantiewoning en de intimiteit van een hotelkamer. De multifunctionele ruimte is slim ingericht met een comfortabel tweepersoonsbed (180x210cm) tegenover de televisie, met daarnaast 2 nachtkastjes en een kledingkast om je bagage op te bergen. In dezelfde ruimte vind je de gezellige eethoek aan de bar bij de keuken. In de keuken vind je enkele basisvoorzieningen zoals een combi-magnetron voor het opwarmen van maaltijden, vaatwasser, koelkast en een Nespresso koffiezetapparaat plus waterkoker voor een heerlijk bakje koffie of thee. Let op, er is geen kookplaat aanwezig. De airco en verduisterende raambekleding zorgen voor een aangename sfeer op elk moment van de dag.
De badkamer is voorzien van een moderne inloopdouche met regendouche en een toilet. Op het privé terras (10m2) met een ligging op het zuiden, kan je aan de tuintafel met plek voor 2 personen heerlijk ontspannen onder de parasol.
In de studio zijn helaas geen voorzieningen voor kinderen t/m 2 jaar, huisdieren kunnen helaas niet meegenomen worden. De studio is ontworpen om jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Met een fietsenstalling, privé parkeerplaats en oplaadpunt voor elektrische auto's is daarnaast aan alles gedacht.

Hotelchique verblijven met het gemak van thuis in deze comfortabele studio nabij strand en cultuur.

boekenRéservez maintenant

Pour information et la réservation

, Koudekerke
web. Plus d'informations