Valkenisseweg 68, 'Strand Villa' - Chaumière

Valkenisseweg 68, 'Strand Villa' - 1

Stel je voor: je wordt wakker in een sfeervolle en authentieke rietgedekte woning. De zonnestralen piepen door de gordijnen en je hoort het zachte geluid van de natuur. Deze ruime woning in Biggekerke is de ideale plek voor wie op zoek is naar rust en privacy. Met een privé buitenzwembad en een grote tuin heb je alle ruimte om te ontspannen in een relaxte sfeer. Of je nu een boek leest in de schaduw of een verfrissende duik neemt, hier vind je de perfecte balans tussen comfort en natuur.
Accommodatie
Zodra je binnenstapt, voel je de warme sfeer van de woonkamer. Met twee zitgedeeltes is er genoeg ruimte voor iedereen. Plof neer op de grote loungebank bij de televisie en geniet van een gezellige filmavond of kruip dicht bij de haard op een kille avond. Aan de andere kant van de kamer vind je een gezellige zithoek met uitzicht op de buitenruimte, perfect voor een goed gesprek of om even te ontspannen met een boek.
De grote serre, aangrenzend aan de woonkamer, is een licht en uitnodigend toevluchtsoord met prachtig uitzicht op de tuin. Hier staat een grote tafel waar tot 10 personen kunnen genieten van een heerlijke maaltijd of een spelletje kunnen spelen.
Onze keuken heeft alles wat je nodig hebt: een kookplaat, oven, vaatwasser, koelkast, vriezer, Nespresso en waterkoker. Aan het kleine tafeltje met 3 stoelen kun je snel even ontbijten of genieten van een kopje koffie.
Voor de kids is er een speelkamer vol speelgoed waar ze ongestoord kunnen spelen. De slaapkamers zijn een toonbeeld van comfort en stijl, elk met een unieke uitstraling:
Slaapkamer 1: Een heerlijk ruim tweepersoonsbed (180x200 cm), nachttafeltjes, een opbergkast, een kaptafel met wastafel, ladenkast en een wiegje voor de allerkleinsten.
Slaapkamer 2: Twee comfortabele eenpersoonsbedden (90x200 cm) met een handige wastafel.
Slaapkamer 3: Een tweepersoonsbed (180x200 cm) met een wastafelmeubel en spiegel.
Slaapkamer 4: Een open vide, bereikbaar via een trap, met 4 gezellige slaapplaatsen (90x200 cm).
Slaapkamer 5: Een tweepersoonsbed (180x200 cm), nachttafeltjes, bedverlichting en een extra opbergkastje.
Slaapkamer 6: Een knusse kamer met een ledikantje (60x120 cm).
In de bijkeuken/wasruimte vind je niet alleen opbergruimte en een wastafelmeubel dat ook als commode kan dienen, maar ook een handige wasmachine en droger combinatie. Verder is er een grote kastenwand met 6 kasten voor al je bagage.
Met vier badkamers is er meer dan genoeg ruimte voor iedereen om zich op te frissen:
Badkamer 1: Een inloopdouche met ruimte voor 2 personen en twee losse wastafels.
Badkamer 2: Een douchecabine en een groot wastafelmeubel met volop opbergruimte.
Badkamer 3: Een comfortabele badkamer met wastafelmeubel en ligbad, waarin je ook kunt douchen.
Badkamer 4: Een inloopdouche en een wastafel
Daarnaast zijn er twee losse toiletten in de woning.
De villa beschikt over een privé buitenzwembad (geopend van begin april tot eind september) en een grote omheinde tuin gelegen op het zuidwesten, waar je kunt genieten van de relaxte sfeer. Ontspan op de loungeset of schuif aan de picknicktafel voor 14 personen terwijl de kleintjes zich vermaken op het speeltoestel.
Voor kinderen tot 2 jaar is er een kinderstoel, babybed (60x120 cm), traphekje en speelgoed aanwezig. Met een fietsenstalling en parkeerruimte voor 4 auto's, plus nabijgelegen elektrische oplaadpunten, is alles geregeld.
Onze strandvilla biedt de perfecte mix van comfort, ruimte en gezelligheid voor een heerlijke vakantie aan de kust.

Wakker worden in deze charmante rietgedekte strandvilla in Biggekerke.

Prijzen en beschikbaarheidVoir les prix ici et réserver directement en ligne

Pour information et la réservation

, Biggekerke
web. Plus d'informations